alla kategorier
EN
IMG_0353
Fastighet

Fastighet


KAIQI syftar till att skapa ett gemensamt lekrum som respekterar barn, slutföra rekonstruktion och aktivering av offentliga utrymmen i barnvänliga samhällen med stadsdesigntekniker och aktivt vägleda barns värderingar och beteenden med begreppet rymdutbildning och integrera samhällsutrymmet. Designad för att skapa en helt ny nöjesanordning för barn för att möta barnens olika behov i samhället.
Genom en serie design för barnvänliga lekrum uppfyller KAIQI barns behov av utomhusaktiviteter som bollspel, löpning, vattenpinnar etc., och ger barnen en rolig och färgstark barndom som kan lära sig och växa tillsammans med sina föräldrar. . Gemenskapens lekrum som kan odla kreativitet för att möta framtida utmaningar.

UNDERSÖKNING
Beskrivning

Samtidigt införlivas konstelement på lämpligt sätt i gemenskapsaktivitetsplatserna för att ge barnen en underhållande och lärande upplevelse, till exempel att sätta upp barns pedagogiska spel och utforska, göra barnens exklusiva utrymme mer värdefulla och pedagogiska och skapa en vänlig tillväxt för barn. Samhället tillåter barn att leka glatt i intressanta mönster och skapar ständigt nya scener och nya upplevelser för bostadsunderhållning.

Goldmark City (27) - Kopiera 副本IMG_0353 副本IMG_3354 副本
IMG_3359 副本IMG_9367 副本KAIQI 副本

UNDERSÖKNING

Relaterade produkter